Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Active Liver

Prijs: € 26,68
Voorraad: 49 stuks
  • 30 tabletten
  • Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹
  • Ondersteunt het afslankproces
  • Slechts 1 tablet per dag
Zoom

Leverfunctie¹, vetstofwisseling² en afslanken³

Complete kruidencombinatie van artisjok, kurkuma, melkdistel en zwarte peper

Active Liver™ kan uw lever helpen ondersteunen als u een ‘vet leven’ leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. De tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling¹.

De kruidenextracten van melkdistel, artisjok, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse ‘levervitamine’ Active Liver hoeft u slechts 1 tablet per dag in te nemen.

Choline¹ draagt bij aan de instandhouding van de een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma² voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling.

De artisjok³ in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.

 

Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.

  

     

Artisjok (Cynara scolymus L.)
De artisjok is een staande distel met een sterke gegroefde steel en grote bladeren. In de landen rondom de Middenlandse zee wordt de plant al meer dan 2000 jaar gebruikt voor diverse redenen. Voor dit tablet zijn de gedroogde bladeren gebruikt.

 

  

 

Mariadistel (Silibum marianum L. Gaertn.)
Mariadistel wordt al eeuwen gebruikt als levertonicum op basis van kruiden. De bladeren kunnen rauw worden gegeten in salades, terwijl de stengels, wortels en bloemen worden gekookt. De zaden worden gebruikt als koffiesurrogaat. In deze tablet zijn de zaden geselecteerd, gedroogd en geëxtraheerd, zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit biedt garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit..

 

 

.

IngrediëntPer 1 tablet

Melkdistelextract (Silybum marianum L.)

gestandaardiseerd tot 80% mariadistel

250 mg

Artisjokextract (Cynara scolymus L.)

13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid

222 mg

Kurkumaextract (Curcuma longa L.)

10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel

150 mg

Zwarte peper (Piper nigrum L.)

40% piperine

10 mg
Choline 85 mg


Gebruik  

1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Lever

De lever heeft een massa van 1.5 kilogram en is verantwoordelijk voor 20% van het zuurstofverbruik. Daarmee is het de actiefste, op een na de zwaarste (alleen de huid is zwaarder) en het op een na veelzijdigste orgaan (de hersenen zijn hier de onbetwiste nummer 1). Een van de functies van de lever is het schoonhouden van je lichaam. De lever neemt giftige stoffen op uit het bloed en bindt deze aan het eiwit glucuronzuur. De lever kan de schadelijke stoffen ook van opbouw veranderen, zodat deze onschadelijk worden gemaakt. Eenmaal onschadelijk, stuurt je lever deze stoffen met galvloeistof of urine het lichaam uit. Bron: Maag Lever Darm Stichting