Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Bio Drain - 90 tabletten

Prijs: € 30,79
Voorraad: 25 stuks
  • 90 tabletten
  • Complete detoxkuur met onder andere artisjkok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem

 

 

 

Zoom

DETOX tablet

BioDrain is al 25 jaar hét DETOX tablet uit Denemarken. Het is een detox kruidentablet die het lichaam voorziet van voedingsstoffen en een combinatie van bekende plantenextracten. BioDrain bevat onder andere een artisjokextract en choline¹ die de lever en de reinigende functies van het lichaam ondersteunen. De lever is na de huid het zwaarste orgaan van het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. BioDrain bevat ook spirulina, paardenbloem, mariadistel en tijm. Spirulina² is een alg die zorgt voor meer vitaliteit en is o.a. goed te gebruiken als ondersteuning bij het afslanken of het volgen van een detox kuur. De essentiële vitamine choline draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie. Melkdistel en artisjok ondersteunen ook de reiningende werking van de lever- en de galfunctie. BioDrain bevat daarnaast het mineraal magnesium dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en zo helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. BioDrain bevat daarom een uitgebalanceerde en zeer complete combinatie van kruiden en mineralen voor een detox kuur.

  • Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹.
  • Ondersteuning bij het afslanken².
  • Complete detoxkuur met onder andere artisjok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem.

Suggesties

De optimale lengte van de kuur is 4-6 weken. Om het effect van de kuur te vergroten, adviseren wij u de inname van de volgende producten te matigen of uit uw dieet te schrappen: rood vlees, alcohol, zoetigheid, chocolade, suiker en vet eten. Drink daarnaast elke dag minimaal 1,5 liter water. Doe gematigd intensieve oefeningen om de bloedsomloop en ademhaling te stimuleren en om de afvoer van afvalstoffen en giffen uit uw lichaam te bevorderen. BioDrain® is het detox tablet voor wanneer u een reinigingsplan voor uw lichaam volgt.

  

     

Artisjok (Cynara scolymus L.)
De artisjok is een staande distel met een sterke gegroefde steel en grote bladeren. In de landen rondom de Middenlandse zee wordt de plant al meer dan 2000 jaar gebruikt voor diverse redenen. Voor dit tablet zijn de gedroogde bladeren gebruikt.

IngrediëntPer 6 tabletten% RI*
Cichoreiwortel (Cichorium intybus L.) 10:1 1770 mg  
Bittersinaasappel (Citrus aurantium L.) 35% 780 mg  
Psyllium (Semen isphagula L.) 528 mg  
Spirulina (Arthrospira plantensis L.) 360 mg  
Rode klaver-extract (Trifolium protense L.) 5:1   300 mg  
Paardebloemextract (Taraxacum officinalis Web.) 5:1   300 mg  
Artisjokextract (Cynaria scolymnus L.) 13,5:1   222 mg  
Guldenroede-extract (Solidago virgaurea L.) 5:1   200 mg  
Tijmextract (Thymus vulgaris L.) 5:1   175 mg  
Mariadistelextract (Silybum marianum L. Gaertn.) 5:1   120 mg  
Choline 200 mg 27%
Magnesium 100 mg 11%

*RI: Referentie-inname


Gebruik  

3 maal daags bij een maaltijd 2 tabletten innemen met een glas water. Volg de kuur minimaal 2 weken, bij voorkeur 4-6 weken voor een beter resultaat. Drink veel water. Minimaal 1,5 liter per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Detox

Ken je dat gevoel dat je wel een reiniging kunt gebruiken? Door een (te) drukke levensstijl, ongezonde voeding en omgeving blijven er afvalstoffen in ons lichaam achter. Afvalstoffen als alcohol, cafeïne, chemische toevoegingen in voeding, pesticiden, hormonen en antibiotica. Om in goede gezondheid te blijven, kan je af en toe aandacht besteden aan het weer kwijtraken van deze overtollige stoffen. Let op: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.