Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Chili Burn - 60 tabletten

Prijs: € 26,68
Voorraad: 0 stuks
  • 60 tabletten

         Ook verkrijgbaar met 120 tabletten

  • Natuurlijke samenstelling met o.a. chilipeper en groene thee
  • B-Vitamines en magnesium dragen bij tot een normale stofwisseling
Zoom

Calorieën verbranden

Chili Burn is een op chili gebaseerde tablet, geoptimali­seerd met ingrediënten die bijdragen tot een normale energieopleverende verbranding van calorieën. De tab­letten bieden u een zeer krachtig thee-extract dat zeer rijk is aan EGCG (epigallocatechine gallaat) en chroompicolinaat, B-vitamines en magnesium die voor een nor­male vet-, koolhydraten- en proteïnestofwisseling zor­gen en en tevens instaan voor de omzetting van deze ‘lichaamsbrandstoffen’ in energie.

 

Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.Chili Burn is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking met 120 tabletten.


 

    

Chilli (Capsicum annuum L.)
Chilipeper is de Nederlandse naam die gebruikt wordt om vruchten van het geslacht Capsicum van de nachtschadefamilie aan te duiden. Chilipepers kennen hun oorsprong in Midden en Zuid Amerika, waar het al culinair en medicinaal werd gebruikt sinds 7000 v.Chr. Het is daarmee een van de oudste landbouwgewassen. De chiliplanten zijn naar Europa gebracht door Colombus. Vandaag de dag staan chilipepers vooral bekend om hun scherpe smaak.

 

 

Groene thee (Camellia sinensis L.)
Groene thee vindt zijn oorsprong in China en Japan. De thee is gemaakt van dezelfde bladeren als voor zwarte thee, maar deze zijn minder zwaar gefermenteerd dan bij de zwarte thee. Groene thee is vooral bekend voor zijn hoge gehaltes van verschillende soorten vitamines B.

 

IngrediëntPer 2 tabletten% RI*
Groene thee-extract (30% EGCG) (Camelliae sinensis L.) 972 mg  
Chilipeper-extract (0,5% capsaïcine (Capsicum annum L.) 24 mg  
Thiamine (vitamine B1) 1,1 mg 100%
Riboflavine (vitamine B2) 1,4 mg 100%
Vitamine B6 2,1 mg 150%
Vitamine B12 3,76 mcg 150%
Niacine 16 mg 100%
Pantotheenzuur 6 mg  100%
Magnesium 100 mg 27%
Chroom 40 mcg 100%

*RI: Referentie-inname


Gebruik  

1 tablet 2 maal per dag met een glas water en samen met de maaltijd (ontbijt en lunch). Nooit innemen op lege maag. WANNEER NIET GEBRUIKEN: personen met lever- problemen wordt aangeraden eerst een arts te raadplegen voor gebruik van dit product. Bij leverproblemen kunnen zich symptomen als buikpijn, donkere urine of geelzucht voordoen. In dit geval is het raadzaam het gebruik te stoppen en een arts te raadplegen. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Neem indien u medicatie gebruikt contact op met uw behandelend arts wanneer u met Chili Burn wilt aanvangen. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. BEWAARADVIES: bij kamertemperatuur (15 °C tot 25 °C), droog en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Het stofje capsaïcine zorgt voor het warme en tintelige gevoel in je mond na het eten van chilipepers. En omdat je lichaam het warm krijgt, gaat het meer energie verbranden en dus gebruikmaken van het lichaamsvet. Vanzelfsprekend zal je om effectief af te willen vallen voldoende moeten bewegen en op je eten moeten letten. Maar chili kan dus als extra brandstof dienen om de vetstofwisseling en spijsvertering te verbeteren.