Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Dida

Prijs: € 30,79
Voorraad: 10 stuks
  • 90 tabletten
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Vrij van zout, suiker, gist, gluten, zuivelproducten en soja
  • Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en aroma's
Zoom

Maag en spijsvertering

Dida ™ is een spijsverteringstablet op basis van kruiden en niacine. De kaneel, venkel en pepermuntolie en het kruidje oregano helpen om een normale spijsverteringfunctie te behouden en ondersteunen bij een opgeblazen gevoel na het eten. De oliën afkomstig van kaneel, venkel en munt helpen bij een winderig gevoel. Dida helpt tevens bij een vol gevoel in de maag. De niacine draagt bij tot het in stand houden van normale slijmvliezen van o.a. het maag-darm kanaal. Op deze manier draagt Dida bij aan het behoud van een fijn gevoel na elke maaltijd.

Kaneelbloem
Kaneel is een specerij die afkomstig is van de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom, cinnamon zeylanicum, die oorspronkelijk voorkwam op het eiland Sri Lanka. Kaneel is eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke antimicrobiale (bacteriën, gist en schimmel) specerij voor het bewaren van voedsel. De kaneelolie die in deze tablet is gebruikt is door destillatie uit de schors gewonnen.

 

     

         


Kaneel (Cinnamomum zeylanicum L.)
Kaneel komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en is verhandeld door de Portugezen en later naar Europa gebracht door de Nederlanders in de 18e eeuw. Het specerij wordt vervaardigd uit de uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom. Het heeft een sterke, aromatische en zoete geur.

 

 

 

 

 

 

 

 Pepermunt (Mentha x Piperita L.)
Pepermunt is ontstaan uit een kruising van watermunt (Mentha aquatica) met aarmunt (Mentha spicata). De plant is ongeveer 0,5-1 m hoog en heeft een zachtgroene kleur. De bladeren van deze plant hebben van zichzelf een kamferachtige smaak, maar na kruidenextractie ontstaat de typische pepermuntsmaak. Uit de bladeren wordt pepermuntolie gewonnen, wat ook voor Dida is gebruikt.

 

 

 

 

   
IngrediëntPer 2 tabletten% RI*
Oreganoextract (Origanum vulgare L.) 5:1 300 mg  
Olijfbladerenextract (Olea europaea L.) 5:1 200 mg  
Goudsbloemextract (Calendula officinalis L.) 5:1 150 mg  
Tijmextract (Thymus vulgaris L.) 5:1 150 mg  
Kardemomextract (Elettaria cardamomum L.) 5:1 100 mg  
Kruidnagelextract (Eugenia caryophyllus L.) 5:1 100 mg  
Knoflookextract (Allium sativum L.) 5% alliin 66 mg  
Kaneelolie (Cinnamomum zeylanicum J. Presl.) 10 mg   
Pepermuntolie (Mentha x piperita L.) 6 mg  
Venkelolie (Foeniculum vulgare Mill.) 6 mg  
Niacin 10,7 mg 67%

*RI: Referentie-inname


Gebruik  

2 tabletten per dag, innemen met water en bij een maaltijd,voor een periode van 45 dagen. Hierna 1 tablet per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

-