Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Hair Volume - 30 tabletten

Prijs: € 25,65
Voorraad: 50 stuks
  • 30 tabletten

           Ook verkrijgbaar met 90 tabletten

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹
  • Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haar
Zoom

Sterk, vol en gezond haar¹

Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

 

De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Hair Volume is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking met 90 tabletten.

 

 

     

 

Appel (Malus domestica)

Het appelextract dat in deze tabletten wordt gebruikt is van nature rijk aan procyanidine B2. De appels worden geplukt, gepureerd, gedroogd en geëxtraheerd, zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge constante kwaliteit.

       
 

 

 

Gierst (Panicum miliaceum L.)

Gierst is een glutenvrij graangewas dat oorspronkelijk uit China komt. Er zijn sporen gevonden van gierstteelt uit 8300-6700 v.Chr. In die tijd kwam gierstteelt vaker voor dan rijst. De plant kan 120cm hoog worden.  

   
IngredientPer 1 tablet% RI*
Appelextract (Malus domestica Borkh.) 5:1 300 mg  
Gierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.) 5:1 250 mg  
Paardenstaartextract (Equisetum arvense L.) 200 mg  
L-Cysteïne 60 mg  
L-Methionine 50 mg  
Pantotheenzuur 30 mg 500%
Zink 10 mg 100%
Biotine 0,475 mg  900%
Koper 1 mg 100%

*RI: Referentie-inname


Gebruik
1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Beauty from the inside

De New Nordic Beauty from the inside reeks heeft als doel om je uiterlijk van binnenuit te verzorgen. Zoals je dit ook dagelijks doet met crèmes, maskers, oliën, shampoo et cetera! Haar heeft voeding nodig. Een aantal van deze belangrijke voedingstoffen zitten in de Hair Volume capsule verwerkt zodat er van binnenuit wordt gezorgd voor de ondersteuning van gezond haar. Maar er zijn nog een aantal tips voor behoud van mooi en gezond haar:

 

1. Borstel je haar niet te hard en lang om minder snel gespleten punten te krijgen.

2. Vermeng je shampoo met water.

3. Nat haar is breekbaarder dan droog haar. Borstel of kam dus pas als het een beetje opgedroogd is. Alleen krullen of stug haar kun je beter borstelen als het nog nat is.

4. Wees voorzichtig met de hitte van de föhn, stijl- of krultang. Laat je haar eerst door de lucht opdrogen en breng van te voren een speciaal haarproduct aan dat tegen de hitte beschermd.

5. Gebruik niet teveel gel en lak.