Winkelwagen
0 product(en) € 0,00

Over New Nordic

- Hoogwaardige voedingssupplementen met hulp van de natuur  

- Geproduceerd in Scandinavië met de modernste technologie

- Verkocht in 25 verschillende landen

- Dit is het officiële Nederlandse verkooppunt


New Nordic staat al 25 jaar voor een vitaal en gelukkig leven


In verschillende culturen op de wereld, gaan meer en meer mensen zich realiseren dat natuurlijke gezondheidsproducten kunnen bijdragen aan vitaliteit en de kwaliteit van het leven in het algemeen.

Een voorbeeld hiervan vindt zijn oorsprong in Scandinavië, waar de mensen dicht bij de natuur leven. New Nordic spreidt deze filosofie uit over de rest van de wereld. New Nordic ontwikkelt natuurlijke voedingssupplementen voor het behoud van vitaliteit en gezondheid. De producten worden verkocht in 25 verschillende landen. Van thuisbasis Denemarken en andere Europese landen tot aan de Verenigde Staten en zelfs China.

Gedreven door een veranderingsdrang en de visie om optimaal voordeel te halen uit de ongelofelijke kracht van de natuur, hebben de twee oprichters van New Nordic het doel gesteld om innovatieve en effectieve natuurproducten te ontwikkelen. En dat uiteraard op een manier dat het niet alleen goed is voor mensen, maar ook voor de natuur zelf! 

Sinds de oprichting, inmiddels 25 jaar geleden, staat innovatie centraal. De organisatie luistert en leert van verschillende culturen uit alle hoeken van de wereld. Het zijn stuk voor stuk natuurproducten met een solide wetenschappelijke basis, gericht op het bevorderen van de vitaliteit en een actief leven, ongeacht leeftijd. Alle producten worden geanalyseerd en getest onder uiterst strenge en zorgvuldige voorwaarden.

De producten worden geproduceerd in hypermoderne laboratoria in Scandinavië. Het New Nordic team bestaat uit mensen met een ondernemende kracht, internationale visie en een hoge waardering voor gezond leven. Het management is resultaatgericht maar ook sterk gefocust op persoonlijke groei van haar werknemers.

Het team van New Nordic is vastberaden om de hoge kwaliteitsstandaard in alle onderdelen van het bedrijf door te voeren. Dit maakt de kenmerkende “Zilveren Boom” van New Nordic een kwaliteitsstempel voor miljoenen gebruikers.

 

Geproduceerd door:
New Nordic Healthcare ApS

Ny Østergade 11, 3. Sal
4000 Roskilde
Denmark

Gedistribueerd door:
OCE BIO NL

Postbus 5085

5004 EB Tilburg

Nederland

Klantenservice webshop

Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
Telefoonnummer: 020 2170392
E-mail: klantenservice@newnordic.nl

Algemene informatie
OCE BIO NL
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
Telefoonnummer: 040 262 26 16
E-mail: info@ocebio.com